är detta som det ska vara? - 26/4 2009

det är lite intressant att se hur folk behandlar en om man mår dåligt över något, hur sjukt mycket uppmärksamhet man faktiskt får. det är nästan hemskt! med tanke på hur ofta jag mår dåligt över något, eller i alla fall whinar över något så har jag märkt detta. när man mår bra är det ingen som bryr sej. folk man ALDRIG snackar med annars bryr sej helt plötsligt för att man inte mår bra därefter är allt som vanligt igen..

kanske är det såhär det ska vara, eller så har det bara blivit så. man hjälper de som mår dåligt, men annars bryr man sej inte. rätt eller fel?

_____________

söndagar är som sagt inte bra för hälsan. enda dagen man (jag) faktiskt kan slappna av och därmed kommer alla tankar. det är lite ... lite .. aa , tråkigt.. att man ska ha en dag då allt det man aldrig hinner tänka på ska få komma fram och förstöra en hel dag. knäppt!

imån är det i vilket fall skola igen och jag ser tyvärr inte fram emot det. historia a och svenska c .. suck! -.-'  men vi får ta och göra det bästa utav dagen och dra fram det positiva .. heh ^^

måndag. - 6/4

måndag. oh du heliga dag. *host* alltid bättre än söndag i vilket fall!

syster och jag var hos sjukgymnasten innan. det känns bra att träna de där himla failmusklerna i alla fall.
nu väntar jag på sebbe.. vill ut i solen.

skönt med lov nu tycker jag. slippa tänka på skolan. men lite tråkigt att man inte får träffa vännerna lika ofta/enkelt.
känner starkt för att festa (på mitt sätt, det vill säga nyktert). hehe. har fått upp ögonen för en ny värld, tidigt... NOT xD haha..har ni något på g så hör av er (a). hoho!

ehh.. - 5/4

jag är inte frisk. hur gör jag?

________________

ska snart till pappa. ska övnigsköra och sen ska syster sova hos mej inatt. det blir mysigt.

förövrigt är det söndag och det innebär att jag kommer whina helt mycket, nu igen. men ni vänjer er antar jag.


PUSS

sol ftw! - 2/4

längessen jag skrev nu. men det brukar bli så. det är typ 12 grader varmt ute atm, borde kanske vara ute. men det är chill att sitta här när man är ensam hemma (a).

idag på morronen åkte mormor till gbg. kommer hem imån eller på lördag. "gör vad du vill" sa hon iprincip innan hon gick. menar, hoho, tur för henne att jag inte är någon festare. HAHA..

skolan denna veckan har varit chill. projektvecka. inte kul, men chill. vill ha lov nu, men ändå inte. vill ju träffa alla lixom. hehe*

PUSS och sånt!

RSS 2.0