PAAARTEY - 30 jan

jag kan inte säga annat än att jag känner mej grundlurad...


igår var jag och frank på ewa's parrrtey. det var nice ^^ en massa nya människor och bra musik (när jag och frank fick bestämma). tack ewa för festen och grattis igen :D
sov hos frank sen efter vi kommit hem. pratade lite i telefon med pierre när frank borstade tänderna och sen kom frank tillbaka och så skulle vi sova. sen någon gång inatt vaknade jag av att frank satte sej lite halvt upp och letade mellan våra kuddar "var är skivan? det ska finnas en skiva här!?" great success frank, som pratade i sömnen :D 
om en stund ska vi iväg för att träffa kol, lehner och mia. ska bli kul att träffa dom!
samuel ljungblad ikväll med sebbe och frank (och hemlig gäst :D ).. pepp!


auf wiedersehen!



mysdag - 29 jan

tja!

idag är det fredag. jag gillar fredag! :D vi ska fika på "arbetsplatsen" nu på median. så här sitter vi uppdelade i våra grupper och väntar på ing-mari som hämtar fikat. haha. jag gillar detta!!

ikväll ska jag följa med frank till ewa's partey! det blir skoj. måste fixa bil och lite grejs innan dess. sover nog hos frank sen. myyys! <3

igår var jag och hilda ute och sprang. vi sprang 2km utan att stanna. jag trodde jag inte hade någon kondition, men lite hade jag allt. helt stolt över min insats. (y). fick sjutsa emelie till stan och lite sånt med igår. agera taxichaufför är ju ganska mysigt när man kör i skogen och sådär. hehe!

nu blir det fika! :D WOOOOOHHHA!

en dag som i dag som i dag... - 28 jan

gomorron!
sitter i skolan nu med frank vid min högra sida. vi har kampanj- och förpackningsdesign. det funkar väl i alla fall. är inte så peppad på det men vad gör man. gör en SWOT-analys atm. ohh så kul xD

idag är min läpp inte lika svullen. det känns skönt. dock är det tråkigt att tiden går så sakta för att man vill att det ska gå snabbare. det har gått 3 dagar sen jag piercade mej. jag kan byta smycke om nårra veckor. suck! men jag går på ipren och listerine så det är chill en stund till.

i eftermiddag ska jag söka jobb med syster och sen åka ut till huset och hjälpa till att täcka trappan med papp. pappa ska måla räckena framöver. längtar som as tills vi flyttar alltså!

akej herrå!

har haft religion nu i eftermiddag. väldigt skoj faktiskt :) gillar att skriva och diskutera om mina åsikter om saker och ting ^^ syster kom hit oxå. hon tycker att vi på jb inte är friska i huvvet, och det stämmer ju ^^ hej!

14 grader. - 27 jan

igår flyttade jag och emelie till pappa igen. när vi kom dit var det 14 grader inomhus. just nu känner jag och alla de andra i familjen att huset är en katastrof och att vi vill flytta NU! skönt att tiden går fort. vi flyttar om tre veckor. jag längtar så sjukt mycket :)

när jag vaknade i morse var det 15 grader. katten väckte mej vid 5. han var väl lite ensam, lille nemo. haha. men jag var orolig att han skulle vara i ansiktet på mej så han fick inte stanna så länge. är så himla rädd att få infektioner och skit vid piercingen. jag drömde att jag fick blodförgiftning inatt för det. HAHA! men det kommer gå bra, jag sköter ju om den såatte det är nog lugnt. ^^
ska fixa bilder idag, för er som är nyfikna :D


mitt nyare jag dåva. läppen är fortfarande FETT svullen, men ändå. enjoy!
Teddiboii.
läppen är förövrigt FETT svullen, men ändå ;D
enjoy!

äntligen! - 26 jan.

JAG HAR PIERCAT MEJ :D

frank och jag tog en tripp till bor igår. egentligen skulle sandra fixa läppen på mej, men när vi kom dit låg hon och sov. jag var så sjukligt nervös och var fett desperat så det slutade med att vi åkte till bor sådär vid 18.00-18.30 till pierre och sabina. vi var tvungna att gå till lille affären och köpa monster för att jag inte skulle svimma (a) hehe. jag och frank drack så vi blev kissnödiga sen var det dags. jag låg där på madrassen och blev attackerad av katten i benet och hade massa fingrar i munnen. haha! men til lslut gick det kalas. piercingen jag hade köpt var lite för stor, nålen hon gjorde hålet med var 1,2mm och min piercing var 1,6mm så hon hade lite att kämpa med sabina. men till slut gick det vägen och nu sitter den där ^^ jag har längtat sen typ 8an att få göra detta och nu är det gjort. tack så mycket sabina och pierre för insatsen och tack frank för det moraliska stödet :D

jag har inte kunnat sova nästan något inatt. himla himla!
men jag hade i alla fall sebastian på min sida. min älskade pojkvän! <3

att våga eller inte våga - 25 jan.

tror att jag gör något galet idag. vad får ni veta senare. det här är hemlis! *schhhh*
frank och jag sitter i korridoren nu igen. vi har som sagt inga lektioner på måndagar och tisdagar så egentligen är det här helt onödigt för min del :) men nolifer som man är så sitter man här ändå och ser någorlunda glad ut. hehu!
vi lyssnar på muse idag, det är en sådan dag helt enkelt. har precis målat naglarna med så det luktar nagellack i hela korridoren nu med.. heh*
efter skolan vet jag inte vad jag ska göra. men vi får väl se helt enkelt ^^ va med frank eller sebbe kanske? ska i vilket fall se på PH idag :D

jag har kommit på att man måste alltid kolla i garderoben, under sängen och under fåtöljen innan man lägger sej, det kan faktiskt vara någon/något där. och ja, jag är mörkrädd ... någon har tydligen försökt strypa mej i sömnen inatt för jag har ett rivsår över hela halsen xD

*bugar*
kl.09.00

nu äre bestämt. klockan 5 händer det. mohaha. jag är nervös som as och har inte ätit något mer än frukost hittills så detta kommer bli en lång dag! hehu..

vi sitter fortfarande i korridoren, jag och frank. vi har nedgraderat oss från muse till metro station men det är helt bra ändå! vi ska hem sen efter skolan och äta och hämta bilen sen himla himla.

hoho!!

Hittade en bild från förra året. HAHA!   frank <3 teddi
frank <3 teddi

söndag, men en lite bättre sådan! - 24 jan.

gomorron.
jag vaknade precis. sitter uppe med mamma och syster och de kollar på något random program.
ska äta lite och göra mej i ordning sen ska jag åka till sebbe.
idag är det söndag. jag gillar inte söndagar för jag får alltid ångest inför måndagen efter. i vanliga fall brukar jag inte ha något att göra på söndagar heller och då blir jag typ knäpp. men idag är det en bra dag för att jag ska vara med sebbe :)
en film jag gärna vill se är Avatar. den verkar sjukt bra! men det måste jag se den för att kunna bestämma. haha! jag är lite kräsen när det gäller filmer. jag älskar att se thrillers och draman. så nu vet ni!
jag vill åka till london!
see you later.
kl.11.54

hej.
sitter hos sebbe nu. han spelar super smash brawl med emil, erik och bråkenhjelm. jag har fett trevligt :D gillar titta när dom spelar, av någon anledning ^^
kl.17.30


tänkte lixom uppdatera lite.
bloggen har inte velat göra som jag vill så därför det såg sepet ut tidigare idag. jag kan inte heller göra mellanrum mellan stycken vilket suger. vissa hade sagt "tryck enter?!" men nä, det vill inte funka. men aa. som sagt. jag ska fixa det senare, typ imån ^^ hehe!
jag har haft en mycket bra dag. en mysig dag helt enkelt. har tittat när sebbe spelat tvspel med sin bror (emil) och hans vänner. sen gjorde jag och emil smoothie till folket, gick dock inte helt enkelt utan mixer eller elvisp men den blev ändå helt okej. haha! jag trivs så bra med både sebbe och de andra i hans familj. är så glad att de finns! och tack sebbe för dagen <3
borde snart lägga mej, la mej som sagt ganska sent förra natten.
menee gonatt då!

20/1 2010 - onsdag.

okej. tänkte börja om. eller så.
det är som sagt mycket i livet som ändras, både positivt och negativt. sen jag skrev här sist har det hänt en massa. jag tänker inte rabbla upp allt för då hade ni fått sitta här. men, som sagt, har tänkt börja om. vara lite positivare och sådär.
idag har varit en bra och lugn dag. hade först foto a&b. jag och frank var ute och fotade. jag kulle fota vatten/snö. hittade nåt grässtrå mitt ute i snön. klart att snön gick mej upp till knäna bara för det. haha.
efter det hade jag psykologi B. fy vad jag älskar det ämnet. det är så sjukt intressant liksom. alltid lika kul att träffa nya människor i andra klasser!
just nu sitter jag framför tvn och tittar på det som går, vilket inte är så mycket vid den här tiden. jag är ensam hemma för mamma och emelie är i vetlanda. emelie ska spela innebandymatch där så de kommer hem någon gång ikväll. men jag har ganska mysigt ändå, trots att jag är ensam.
puss!

23-24 januari

tja!
kom hem för en stund sen. har hängt hos sanne banne hela kvällen. jag frank sanne viktor tez ida viktor och sandra. en salig blandning av riktigt bra människor! är så glad att jag har er.
förövrigt kommer nog bilder från kvällen att komma upp på facebook. jag länkar när det blivit så. ;D
jag har insett hur fruktansvärt dåligt lokalsinne jag har när det är mörkt och snöigt. nästan lite läskigt. tackar vet jag sommar och vår! då ser man iaf om man kör på vägen eller inte -.- men sen är det kanske inte så konstigt att jag inte hittar ute i hillerstorp-kulltorp-anderstorp-gislaved. hahah, det är inte där det händer precis ;D hehu!
har börjat lyssna lite på bloc party igen. älskar att det inte liknar något annat! om jag skulle förklara min musikstil så hade det varit svårt. något i stil med indie/skatepunk/punk/rock/randommusik. ja, kanske något i den stilen. haha. fast sen är jag inte direkt bra på musikgenerer. tycker sånt är svårt.
borde nog snart sova. är ganska trött. jobbade ju som sagt innan idag och det gick bra. men det har varit fullt ös hela dagen känns det som. har inte kunnat slappna av riktigt, fast det brukar jag knappt aldrig kunna i och för sej. ja usch ja!
gonatt kära vänner och bekanta.

okey, jag har fortfarande inte lagt mej. HEH ^^
men NU ska jag sova ;D hörs imån!!
kl.03.50

fredag

nu sitter jag i skolan igen. har inte direkt lust att arbeta, men det gör jag lite till och från ändå. har fixat den där saken där uppe *pekar* på sidan. är nöjd :D
jag hade sällskap till skolan idag av pierre. det var mycket trevligt. det suger att gå ensam vilket jag får göra i vanliga fall. tack för sällskapet så att säga! :) 
i eftermiddag ska jag ut och äta med sebbe. det blir mysigt tycker jag! sen efter det ska jag hem och ska till tonår ikväll. hade velat va hemma, men det är min plikt som ledare att komma dit. haha!
imån ska jag jobba. blir skoj att träffa folket igen typ. ^^ senare på dagen ska jag till sanne banne och umgås med nyårsfirarna :D det blir kul!
jag börjar tröttna på att det är så kallt hela tiden. jag vill att det ska bli sommar nu. har dessutom lust att åka på festival i sommar, men vet inte om jag har tid och pengar till det. någon som har någon festival att verkligen rekommendera?
nä, nu ska jag snacka med frank och försöka jobba lite. haha!
______________________________
kom precis hem från tonår. helt okej kväll! träffade många fina vänner :)
jag är så sjukt trött. vill bara sova, men känner att jag måste ta vara på kvällen som är kvar och ligger nog här vid datorn ett tag till.
gonatt i alla fall!
23.11

en bra dag helt enkelt

nu sitter jag hemma i min soffa igen framför tvn med mamma och syster. vi tittar på tredje "johan falk"-filmen. satte mej här nyss och jag lipar redan. jag är lite känslig. tss!
jag har som sagt spenderat eftermiddagen ihop med jonatan (aka hempa) i hillerstorp. vi var och handlade och sen lagade vi mat. jag fick låna hans föräldrars bil. det om något är RESPECT ;D tack igen för dagen min käre vän :D
resten av kvällen kommer jag antagligen att sitta vid tvn och datorn. ska lyssna på FET musik. vad det är får ni inte veta. MOHAHAHA!!
imån ska jag till skolan i vanlig ordning och därefter ska jag träffa sebbe en stund och på kvällen ska jag till tonår. är ju som sagt ledare.. resten av helgen tar jag imån.
aufwiedersehen *bugar*

en vanlig dag i skolan

hej hej hallå ;D
sitter på golvet vid ett element i skolan nu. har min bästis frank på min högra sid (jag börja lära mej höger och vänster nu! :D). mysigt! vi har media just nu, men det där med att arbeta går lite sakta. haha. jag håller på att designa en mobiltelefon som man kan köpa spel till. inte världens roligaste uppgift men den funkar.
efter lunchen har vi religion och jag ska skriva lite tankar om buddhismen. helt okej antar jag. sen efter skolan tar jag 15.50-bussen till hillerstorp och ska röja med hempa :D det blir kalas! har inte träffat pajken på ett tag.
ikväll på SVT 2 är det Anders och Måns vid 21.30. det ska inte missas! längtar redan :D
21/1 kl.10.40

såhär senare inpå natten - 20/1

resten  av dagen spenderades vid datorn och tvn, precis som väntat.
imorron har jag först media och sen religion på schemat. efter skolan tar jag bussen mot hillerstorp och hälsar på hempa :D en bra dag väntar!
men nu ska jag sova. ögonen börjar få ett eget liv snart och vägrar hålla sig öppna. haha!
gonatt!
23.45

20 januari 2010.

okej. tänkte börja om. eller så.
det är som sagt mycket i livet som ändras, både positivt och negativt. sen jag skrev här sist har det hänt en massa. jag tänker inte rabbla upp allt för då hade ni fått sitta här. men, som sagt, har tänkt börja om. vara lite positivare och sådär.

idag har varit en bra och lugn dag. hade först foto a&b. jag och frank var ute och fotade. jag kulle fota vatten/snö. hittade nåt grässtrå mitt ute i snön. klart att snön gick mej upp till knäna bara för det. haha.
efter det hade jag psykologi B. fy vad jag älskar det ämnet. det är så sjukt intressant liksom. alltid lika kul att träffa nya människor i andra klasser!
just nu sitter jag framför tvn och tittar på det som går, vilket inte är så mycket vid den här tiden. jag är ensam hemma för mamma och emelie är i vetlanda. emelie ska spela innebandymatch där så de kommer hem någon gång ikväll. men jag har ganska mysigt ändå, trots att jag är ensam.
puss!

RSS 2.0