gympa-matte-helg. - 27/2

sitta i skolan är inte min vän när man vill gå hem. suck! fusk för sebbe som får slutat tidigare. saknar han redan (a). hihi*

jag har kommit på att kinesen är fag så atte... HAHA..


jag och frank har haft mysigt på gympan (a). eller hur. hah ..

nu äre matte.. HEJ!

en dags-uppdatering (a). - 26/2

hej igen ju :D

sitter här nu och väntar på att sebbe ska komma hit. <3

har varit med marie idag. det var skoj, även om vi båda var sjukt utslagna xD haha. godis är ju aldrig fel (a). seriöst, jag måste sluta! xD haha.. men vi kollade iaf på freedom writers och åt semla. mys pys. hihi*

imån blir det ergonomiprov eftersom jag inte gjorde det förra veckan. heh, håll tummarna ffs, kommer behöva det! sen efter det har vi matte, jag frank jerken och olivia och kineserna och nårra till. haha.. PUSS på våra mattelektioner!

men nu ska jag återgå till eminem och gå och diska. tjöven man måste ha diskmaskin sen asså!!

gonatt.

retards är vi allihopa. - 26/2

HOHO sitter i skolan och har SKITSKOJ med frank och asim xD xD xD HAHA. shit asså!

lekte med frank helda dagen igår. det var fest! först åt vi pizza på akropolis för skolans pengar (fejkad kick-off är min vän!). sen köpte vi chips. satt och lyssnade på musik, flummade och åt godis och chips hemma hos mej. sen kom sebbe och jag råkade skrämma honom med mitt annorlunda beteende (a) (är alltid sån i skolan så atte.. heh..) ..

i eftermiddag ska jag leka med massfö/marie. det var på tiden asså! får väl se vad vi hittar på för skoj. tss*
sen ikväll kommer sebbe och ska sova hos mej. hoho, jag saknar honom helt mycket! <3


ehh... puss då :D. 


jag och frank gillar äta pizza, vi blir så glada då (y) haha.. <3.

hoho helt bra. - 24/2

idag är en bra dag för jag ska till linnea i smålandstenar och busa. hihi*

igår var jag med sebbe. vi tittade på film och åt godis. gillar honom, han gör mej glad! hihi* älskar dej<3


nu har jag media. det är ju *host* kul *host* .. NOT! helt lamt. vi ska göra en affärsidé men sen aldrig slutföra den. jag förstår inte grejen. FRAM TILL SOMMARN, WTF? jahaa.. hålla på med detta fram til sommaren.. jippie ;/ ..


imån ska jag gosa med frank och på torsdag leka med massfö. det är fest. sen ska jag till tandläkaren imån. 07.30 ... vem sättre en tid innan skolan har börjat? :O .. man gör inte så.. buhuu! elakt!
ska till veterinären med casper på torsdag 08.05. detta är inget jag skriver för att det är intressant, mer för at jag kommer glömma det igen annars (a). hehe..

PUSS nu ska vi fula oss på median. hej!

miss epic Fail till er tjänst. - 23/2

det var inte meningen att göra något jobbigt. det var inte meningen att förstöra något. det var inte meningen. inget var min mening. jag ville bara ... jag vet inte ... inte hålla inne på det? ... ville inte ta några risker. och ja, jag förtjänar det här nu. antar jag. jag kommer släppa det, men det kommer ta tid. allt jag kan säga är förlåt. och godtar du det inte så gör du inte. men jag har i alla fall gjort ett försök.

jag har inte gråtit så på länge. jag har aldrigt svurit så mycket någonsin. jag har inte ångrat något så sjukt mycket på länge. jag är verkligen ledsen för det jag gjort, för det jag ställt till med...

borde kanske glömma, men det är svårt att göra det när man vet att man har sårat någon som jag har gjort. ...
___________________________

 sitter i skolan. hur skoj är det på en skala? skriver om första världskriget. känns som om det var igår. *

i eftermiddag ska jag vara med sebbe. längtar! <3

imån ska jag vara med linnea (om inte skolan förhindrar något vill säga.). det ska bli mycket kul. ska baka semlor. hihi* PUSS på att du är bra <3


inte varje dag man vaknar och upptäcker att mormor bakar pepparkakor xD. så atte om jag luktar pepparkaka så är det därför (a) haha.


godkväll.

epic Fail. - 22/2

21.20

som jag antog blev denna dagen inte helt imba. den blev värre än jag trodde. hos pappa gick det bra. sen blev allt skit! förlåt!

sen blev det bättre när jag fick vara med sebbe.

sebbe. jag älskar dej av hela mitt hjärta och jag är så glad att du älskar mej tillbaka. även om det är det sista jag förtjänar. du är det bästa jag har! (ta inte illa upp alla ni andra.(a).hihi*) ... du... du är helt otroligt underbar. du och jag för evigt. <3

partynight. - 22/2

01.01.
var som sagt i kyrkan. lite skoj var det att ha reserverad plats och allt. hej här kör vi seriöst. men jag insåg att det faktiskt var skoj, även om jag var asnervös (ber om ursäkt alla ni som snackat med mej ikväll och fått lyssna på massa flum (a). hihi). insåg oxå att ett jobb som fotograf och redigerare eller något sådant i kyrkan hade varit det ultimata! hade varit SJUKT skoj. man är med på sånna här tillställningar, tar bilder, redigerar och gör tidningar och nyhetsblad etc. shit det hade varit fest!

kul att träffa alla människor. lite kul med folk som tror på något (som jag råkade uttrycka igår xD). nä men det var en mycket trevlig kväll. tack alla! den hemliga gästen var björn någonting btw. skitcool ssnubbe från jkpg. gutt att jag känner hans fru (a) hoho. (och ja frank, jag är wannabe (a). heh*)

imån blir ingen enkel dag! ska antagligen prata med far min. i huset i kärda. no escape. shit! håll tummarna för mej. *andas*. brukar inte ha jobbigt för att prata med honom, men det är lite komplikationer nu. lite sådär osmidiga saker och ting. men det kommer gå bra. ajg älskar ju faktiskt honom, och han älskar mej. 

puss på allt som är bra!

hej!


LiVSLUST iN ACTiON. <3



_____________________________________


det bara är så. - 21/2

allting har en mening.. just det här är inte meningen!

___________________________

tjohoo!
ska ner till kyrkan vid 20.00 och fota. vid 21.00 börjar saturday night praise (vilket är det jag ska fota xD). livslust ska sjunga och så kommer det en hemlig gäst. det blir fest! har dock ingen att gå med, men det löser sej väl xD.

inatt sov jag hos sebbe. det var mysigt. <3 förlåt marie och philip för att jag var så sjukt osocial, men jag var sjukt trött. hehe.

jag har gjort så mycket som ingenting idag. lyssnat på musik. ovanligt? tror inte det nää. haha.. ibland behöver man inte göra så mycket (a) eller rättare sagt, vissa veckor ska man inte göra någonting. hah. lat som få är jag, men ni gillar mej i alla fall. haha..

PUSS!

jag förstår mej inte på er ibland. - 20/2

saken är den att bara för att jag flyttat betyder det inte att jag ger upp mitt liv. wtf? det är inte lätt att försöka leva som vanligt när man får höra att folk är rädda att tappa kontakten med en. vad tjöven tror ni? jag vet att ni ölskar mej men jag är inte dum i huvudet och hjärtlös. bara för att ni envisas om att inte komma och hälsa på mej och sånt betyder inte det att jag inte vill träffa er. JAG HAR ETT HJÄRTA FFS! varför beter ni er som om ni inte känner mej? jag är densamma jag alltid varit. jag har bara börjat tänka mer på mej själv, och det kan väl vara på tiden, tycker ni inte? jag orkar inte tänka på andra jämt och lämna mej själv i andra hand. jag klarar inte det mer! jag har hållt på så sen jag var liten. jag vill för en gångs skull oxå må bra. men visst, tro ni att jag lämnar er för att jag tänkte på mej själv, gör ni det! FUCK!

hade jag inte brytt mej hade detta in varit svårt. hade jag inte brytt mej hade jag flyttat för längessen. hade jag inte brytt mej hade det inte gjort så fucking ont!

jag känner mej utanför. som om jag inte tillhör längre. jag finns men jag anses inte som någon som tillhör familjen? jag är helt vilsen! men jag fortsätter andas och fortsätter försöka. jag ger TJÖVEN inte upp för jag är inte så svag. jag vet att ni älskar mej, det känns bara inte lika starkt vissa gånger.
_________________________________________

hämtade saker hos pappa idag. mest kläder. ett foto över pappas bröllop oxå. kände att det skulle vara med. det tillhör mitt liv lixom.. det var sjukt jobbigt det må jag säga. vet inte riktigt varför, det var bara svårt! saknar att tillhöra!

nu har jag varit på bönegruppen med flickorna. det var skoj. hoppas på att komma in i gruppen snart, så man fattar vad de skrattar åt (a). haha.. tack för att jag får vara med!

ska till sebbe sen runt 20.30. mys med marie och philip. fantastic 4 FTW! ska titta på V för Vandettan (stavas?). den är helt bra, sett den innan (a).. hoppas de andra tycker det oxå bara. hihi. jag har en aning lätt för att gilla komplicerade udda filmer. heh* ..

imån ska jag på stan tänkte jag. ska hitta en väska. en svart. vanlig tyg väska. känns som om jag behöver en sån. haha.. jag har insett oxå att det är mysigt att cykla när man ska någonstans. bara lixom, cykla. tss.. musik är min vän!

men nu ska jag ..... ehh... packa? lyssna på musik iaf. hihi*

PUSS!

svårt att tro det. - 18/2

nu sitter jag i skolan igen. skönt att ha något att göra så jag slipper tänka. man får så mycket tid till det annars. kul att träffa alla vänner igen, ni är bra allihopa!

nu ska vi göra en affärsidé på median som vi kan tjäna in pengar på. skoj.. nää jag tror inte det!

bara så ni vet så ska ni till jönköpingmusik direkt den 26 april för att hejja på min kära vän niklas petersson. vi ska hejja på pojkarna i dawn arise oxå klart. det bara är så :D jag ska dit så det är bara att hänga med!

och nu när jag bor hos mormor så är ni hjärtligt välkomna till mej. ganska soft att bo hemifrån ett tag faktsikt. men jag kommer vara översocial ett tag nu framöver, det är inte direkt något ös hos mormor inte. lilla tant britta springer in hos oss nårra gånger om dagen, annars händer det inte mycket xD haha..

heh. puss på att skolan faktiskt är lite roligare än att sitta hemma!

hej!

heh. (när man har tid till att tänka.) - 17/2

sitter hemma från skolan idag med. ganska soft. äta godis är aldrig fel, särskilt när man inte lagt ner en krona för att få det :D haha. mina tränare är bra, ibland (a).

vid lunchen kommer frank. makaroner och köttbullbar är min vän. mer ketchup åt sverige! frank är bra.
efter skolan kommer sebbe hit. det ska bli mysigt.

i kväll ska jag hämta saker hos pappa. hoppas på att det inte blir så jobbigt som det känns som att det kommer bli. hoppas på det bästa!

lyssna på eminem ffs, inte dålig alls asså!


puss på all skit, hej!

___________________________________
14.13

ibland tror man att allt jobbigt i livet är förbi. man hoppas på att det aldrig mer kommer tillbaka. men när man som minst anar det kommer allt tillbaka, gör allt fucked up och överger en. gör allting värre än det redan var. när man är som mest sårbara smyger sej de små jobbiga sakerna på och gör allt åt h******. får en att må sämre, sämre än någonsin. får en göra saker man djupt kommer ångra. ger en tankar men inte orkar tänka. kommer med idéer på sådant man inte får göra. man vill inte, men man gör det ändå, man är sårbar och ser inga lösningar. man ser bara mörker, svart ondska. sårbarheten gör en konstig. man är längre inte den man tidigare var. man bryr sej inte längre. man vill låta allt flyta förbi en när man själv står kvar. man vill inte mer, man orkar inte mer. man skiter i om allt blir skit, det som är kvar. man vill bara ge upp.

när man har som mest tid på sej att tänka smyger de allra jobbigaste tankarna över en. får en att må sämre än man redan gjorde. får en mer deprimerad, mer gråtfärdig. man vill inget mer.

åt skogen med allt. - 16/2

det känns hopplöst. vad jag än gör så går det åt skogen. hur mycket jag än försöker så blir allt bara fel. det kvittar vad jag gör, allt kommer ändå faila i slutänden. jag borde inte waina, jag vet, men jag orkar inte mer. jag vill inte mer. jag...

mitt liv blir inte bättre, bara att acceptera. bara att svälja tårarna och leva vidare. inse att det är såhär det kommer att vara. förstå att det inte går att ändra. bara blunda och fortsatta gå...

jag vill skita i allt, bara göra som jag vill, bara för att visa att jag alltid gjort som jag skulle göra. att jag aldrig sagt ifårn, alltid följt alla regler. bara fucka upp allt ännumera, bara för att jag inte orkar. bara för att det ändå redan är skit.

jag vill inte mer.
___________________________________________

åre var fest! tack människor för en härlig vecka. nu är det skola igen, eller i alla fall nästan.

flyttat till mormor nu. skönt, men ändå konstigt. van vid att flytta massa jämt ju. men det funkar väl.


tack föresten alla ni som faktiskt bryr er. <3


hej!

nu bär det snart av. - 6/2

SPORTLOV FFS! äntligen. imån åker vi. kommer bli HELT skoj. kommer dock sakna sebbe och de andra som är kvar här hemma, men jag får iaf ha skoj som as xD haha..

har vatt och shopat (underställ och myströja) till imån. har sjukt mycket godis med mej och antar att jag kommer må ganksa dåligt sen xD men det är det väl värt. HAHA. har varit hemma från skolan idag också. inte fel det inte (a).

ikväll kommer sebbe till mej <3. kommer inte ses på hela lovet sen :/ lite surt, men så är det ibland. vi kommer ju ha roligt båda två ändå såå.. hihi.. 

efter lovet blir det flytta till mormor. vad ska man säga? kommer  bli anorlunda att för en gångs skull få bo någonstans. hoppas det blir bättre...?

nu ska jag måla naglarna lila och packa. PUSS!

det här är långt ifrån enkelt! - 5/2

det är inte lätt ens lite, det här. jag borde inte ha dåligt samvete, men det har jag ändå. jag får inte, men kan inte låta bli. jag vill inte svika, det vet jag att jag gör. det är inte bara att flytta för mej. det är så SJUUKT mycket mer. det är att lämna någon. trodde detta skulle bli lätt, men nej, tjöven heller. fuck* .. vill inte svika. eller gör jag det, sviker?
jag gör så gott jag kan för att göra det rätta men lätt är det inte. snälla, hjälp mej!
________________________________________________________________

inte varje dag som man blir tvingad av mamma att gå hem från skolan för att man inte ska bli sjuk. haha. men vill inte bli sjuk till åre. för det är ju lixom ÅRE. hihi* inte många dagar kvar nu, snarare timmar. tjöven, det kommer bli nice som as! och att syster är med känns bra. puss!

ska leka med frank nu. lurade henne att jag skulle vara med och hämta henne för att hon inte skulle få ryck, men heh (a). puss på dej franken. haha ..

och sebbe, tack för gårdagen<3 längtar tills imån! <3<3


see u!

tråkigt. - 4/2

sitter du här och sitter? ja, det göra jag tjöven och har gjort det sen jag kom hit!

jag är trött och extra wainig idag, heh(a). borde tjöven inte vara trött så mycket som jag sover men det är jag uppenbarligen ändå. idag har jag gjort... har jag ... gjort?. xD har i princip inte gjort något på hela dagen. målat och skrivit. det är vad jag har gjort. bara suttit med har jag också gjort. och frank är min vän, det är något jag kommit fram till med. åhh vad det är slappt. vi sitter här bara för att vi måste. suck*.

efter skolan ska jag leka med sebbe. vi ska gå till mormor och prata om hur jag ska göra efter lovet. ska, som det verkar för tillfället, flytta in hos henne en månad för att slippa flytta. får se hur det kommer att kännas. känns som om jag komemr att bli ännu mer bortskämd, men får jag som jag vill så blir det inte så. jag vill inte bli värre än jag redan är. heh..

efter att vi varit hos mormor ska vi hem till mej och mysa. har lust att äta godis, men nope, det blir inget av det idag heller xD.

fråga mej inte varför jag är så sjukt negativ, för jag vet inte riktigt. men änsålänge har dagen inte varit alltför bra. det är bara segt och meningslöst alltihop. menmen. när jag får träffa sebbe blir det förhoppningsvis bättre! PUSS.

nu ska jag återgå till mitt sittande. tss* lol säger jag bara! LOL!

...


_____________________________________________________
23.08

ligger i sängen med casper vi fötterna (min katt  xD). borde kanske sova, men vill lixom inte. har för mycket att fundera över och för många vänner att lämna på msn (vill inte lämna sebbe där heller även om vi har träffats innan idag<3). jag är sjukt trött. men jag vill inte!

var hos mormor idag. sebbe var med och det var lite mysigt. tss* fikade och pratade. hade "rundvandrig" i lägenheten för sebbe som inte varit där tidigare, vilket jag dock trodde. vi kom i alla fall fram till att jag ska bo hos mormor i minst en månad. jag orkar inte att flytta mer nu. jag har inget hem, fastän att jag har två tre stycken. *suck*. men grejen är att det här är sjukt svårt för mej, alltihop. inte konstigt om jag är negativ till allt jämt. menmen ...

tack sebbe fär dagen! du är min, älskling.<3

sovgott. hej!

IMBA! - 3/2

äter glass med frank. fett soft (a)

dagen har varit helt bra. helt soft, som igår. kletade klart på mitt hjärta. rött silkespapper är min vän. hihi*
nu sittter jag och frank och tittar på step brothers och äter glass. helt mätt nu xD
köpte lösgodis till åre innan, 870g är min vän xD har inte köpt allt än (a) hah. har inte ätit godis på ett och ett halvt år så.. klart man ska gå in för det xD haha.. jag är som jag är (a)..

imån ska jag leka med sebbe. helt skoj <3

PUSS på att jag och frank är imba! hihi..

hej!


SNURRA.  teddi <3 frank

lite läskigt. - 2/2

asså. när man tänker efter. det kommer att bli svårt för oss i framtiden. folk får lämna sina jobb, blir arbetslösa, för att de inte behövs. man får inga jobb, man behövs inte. men detta är bara början, känns det som. det kommer bli värre, värre tills vi ska böra jobba och försörja oss själva. vad gör vi då?

__________________________________________

grejen är att det inte är så enkelt det här. jag kan inte förklara bättre. jag kan inte säga hur det känns, för det går inte. du förstår inte. jag vet att du försöker och hur oerhört rädd du är, men jag ger inte upp. jag är klokare än så. jag kämpar. jag lämnar dej aldrig!

_____________________________________________
helgen har varit skitbra!
  • torsdag - lekte med frank.
  • fredag - firade sanne och kå.
  • lördag - jkpg med kol. mys med sebbe<3.
  • söndag - släktkalas hos sebbe för emil.

nu är det dock måndag. hur kul är det då? inte kul, inte kul! ... ska träna ikväll, det är helt ok iaf. och till helgen blir det ÅRE. jippie!'

projektvecka denna veckan. xD estetisk verksamhet. LOL!

hej sålänge!


fick mina kläder från HM. helt nice. hihi*

RSS 2.0