fryser till is. 29/1

aeh, vad är detta. jag fryser nu igen xD. ahaa. är i skolan. that's why!

hade en bra dag igår. pokémon, skola+vänner, sebbe, soffan hemma. nicenice. var dock tvungen att åka hem tidigt från sebbe, men mogen som man är accepterar man läget och åker hem. (a) såå mogen, verkligen. heh..

efter skolan ska jag fika med frank och hennes vän. det blir trevligt! fika är aldrig fel. tss* sen vet jag inte vad jag ska hitta på. får väl se vad som händer.

just nu sähär påminuten sitter jag och försöker välja en låt som passar mitt bildspel. letar bland favoriternas, muse, låtar. hittar väl snart nåt hoppas jag. måste ha ett långt intro eller ett solo eller något för det ska helst inte vara sång i bildspåelet.(intressant, jag vet. men ändå.)

längtar sjukt mycket till åre nu asså. det ska bli SJUKT skoj! jag ska lätt hoppa massa. kan man redan åka hyfsat vill man ju ha lite utmaning. hehe.

imån är det studiedag och vi ska fira sanne och kå på kvällen. det blir imba!

nu blir det kissa med frank xD

hejhej!

_______________________________
kl.21.08

heelå!
sitter hos frank och myser, med blink 182 och muse. sitter vid datorn (pokémon och photoshop) och tvn nu igen. haha. det är det enda vi är bra på frank. haha. känns lite lamt att åka hem vid tio dock, menar, det är trotts allt studiedag imån. suck -.-' .. men vad gör man. tio är inte min vän xD.

dagen har varit soft. fika är vår vän. fett mätt efter mackan asså. HAH. bra där av mej! såg på film på svenskan. 27 dresses, helt ok film!

ha det så bra, ses efter helgen. utan internet, det kan ju inte bli mycket värre xD.

frank:charizard sin mamma fell asleep!..
du är bra vännen<3

adjö.

*WIHHOO*. 28/1

tjöven vad skoj vi hade i hestra igår. snowboard är min vän, fett mycket min vän! hihi.. hoppa är helt skoj asså.. ramlade bara tre gånger med. lite ägd där du kines.. längtar till åre, nästa helg smäller det. hiihi*


nu är det media, hela dagen. fy vad inte imba det är! måte ta massa bilder som kommer bli helt fail. menmen. vad gör man?

ska vara med sebbe i eftermiddag. det blir SKOJ! <3

jobba nu. PUSS!



bara för att jag ägde på snowboard igår! (a)



_____________________________
19.36

heeeelå!
är hos sebbe nu. hihi. helt mysigt!
dagen har varit bra tycker jag. fick det himla bildspelet gjort, eller i alla fall bilderna till det. heh*. flummade runt som vanligt. tss. svårt att låta bli lixom. (a)

ska hem om typ en timme. att bo i skogen/på landet är inte min vän! blir bättre i kärda/nästa sen asså. buss är imba!

bara för att phille inte ska waina så var han med i hestra igår också (han räknas som kines nu mera) hehe*.

imån blir det fika efter skolan med frank. det blir soft. sen är det helg. tjöven det är nice! helg är inte det minsta överskattat. tss..

oh. nåt man inte får missa. sanne fyller 18 idag! säg grattis tjöven :D


ska vara lite social nu.

adjö.

att leva i en väska. 26/1

du förstår inte vad jag kämpar med. du vet inte hur jag kände. du vet inte hur trött jag verkligen var. att bli kallad bortskämd, vilket jag visserligen är, känns inte bra när det är du som säger det. du bor åtminstonne någonstans, till skillnad från andra.
WTF?
_____________________________________________________

måndag. alla älskar vi väl måndagar.. ehh. jobbade igår. 13-21.30 är inte min vän! helgen har förövrigt varit bra. fredag var vi och överraskade cåålan på 18årsdagen. bra jobbat där, skogsbor xD. sov hos sebbe. på lördagen var jag på sebbes match. det var nice, fastän de inte vann. åkte hem till sebbe och åkte hem på natten. söndag. ehe. jobbade helt mycket. ingen speciellt bra dag.

idag har jag psykologi och historia. hur kul är det på en skala? ligger dessutom efter helt mycket så jag har skitmycket att göra, suck -.-' ! i efterdmiddag ska jag till kol. ska till träningen ikväll. ska lära mej barani helt, det är väl på tiden. haha.

imån blir det hestra. det blir NICE!

random spellista in my heart!

hej!

___________________________
14.33

sitter och chillar nu med kineserna xD. allt är klart, iaf psykologin (a). hihi. så snart ska jag till kol och titta på film eller nåt. sen träning. det är nice.

hestra imån, helt skoj! *wihoo*

PUSS!

klart atte..- 23/1

att du faktiskt tror det om mej,mej av alla,det förvånar mej!
jag förstår men att du inte litar på mej oroar mej.
hur ska jag kunna bevisa motsattsen?
*     
jag ställer till det för mej själv.
*
var tjöven ligger himlen?
vart tar man egentligen vägen?
_________________________


fredag in my heart, never break apart. heh. gympa och matte B. kan väl bli bättre men lagom slappt för att passa en fredag. idag fyller stefan jarl år (lissenisses kompis). säg grattis till han xD. haha.


PUSS på att jag får träffa sebbe idag! *wiihoo* <3

denna dag...? 22/1

ingenting blir som jag vill. det är lite jobbigt men jag fortsätter kämpa. det blir nog bra ändå hoppas jag.


heh.. sitter i skolan, nu igen. man gör inget annat nu förtiden! suck* sitta här i 45 minuter innan man börjar är inte helt imba.

dagen började ändå hyfsat bra, det var SLÄCKT i bussen. helt feteglad blev jag. jag blir knäpp på busschaförerna när dom inte släcker lyset. men idag, denna speciella dag, så TJÖVEN gör de mej glada och släcker lyset! *wiiee*

idag ska jag flumma runt med min frank och våran församling xD. åh vi är bra frank! några förslag på namn till församlingen? efter skolan blire va med kol, helt längesen nu. ska bli skoj att se dej.


menee... PUSS!



ohh:

vem fick bara två fel på matteprovet? jo det fick JAG! JIPPIE!!!


det snöar ute idag med, btw. *hihi*

12 timmar i skolan? 21/1

suck* äntligen kom man därifrån. har vatt i skolan i typ 12 timmar, himla öppet hus. och kom det nårra människor sen då? NÄ. hehe. tur att man har vänner det må jag säga!

sitter i franks bäddsoffa nu, som vanligt inne på msn och bilddagboken. heh. man ska göra sånt man är bra på, intesant?
pappa hämtar mej nog snart, om han inte glömt mej. lilla pappa, det är inte lätt!

ville träffa min pojk idag, men så blev det icke. men på fredag, då tjöven ska jag pussa på dej! *hihi*
skola imån igen då, om cirka några timmar. jobbigt men hyfsat skoj. tss*


TACK sanne för hjälpen med bloggen, du är bra!

PUSS!



jag och sadet.


frank och sadet.

RSS 2.0